Kabelskjuler – Brug kabelskjulere til at samle ledninger og husk lugtfjernere

Har du brugt kabelskjulere i dit hjem? Så skal du have fat I en lugtfjerner

Nej, så har du sikkert et fjernsynsområde, hvor der er masser af ledninger, som er viklet ind i hinanden. Ledninger som går i alle retninger er ikke særlig pæne, ej heller særlig praktisk når der skal gøres rent. Det er jo ikke til at komme til med støvsugeren. Det er derfor en god ide med en kabelskjuler til at samle dine ledninger.

Lugtfjerner guide

Der findes en masse forskellige modeller af kabelskjulere. Af typer kabelskjulere på markedet, som kan hjælpe med at få styr på ledningerne kan nævnes: Først skla du dog finde denne guide til lugtfjernere

Spiral kabelskjuler – Denne kabelskjuler er oftest af plast er let at montere omkring ledningerne. En spiral kabelskjuler ligner lidt en slange, og er en god løsning hvis man har ledninger liggende på gulvet, som man gerne vil skjule. Denne kabelskuler er meget fleksible og kan føres lige som man har lyst.

lugtfjerner

Kabelsok kabelskjuler – Denne kabelskjuler minder meget om spiral kabelskjulere, men ligner som navnet og afslører en laaang sok. Det er lavet med velkro, som gør, at den er nem at komme kablerne ind i.

Kabelbakker kabelskjuler – Kabelbakker, er en bakke som monteres på væg eller langs paneler. Kabelbakker kommer i mange forskellige størrelser og farver, og er oftest lavet af plastic eller aluminium. Denne kabelskjuler er velegnet til fladskærme, som hænger på væggen og man gerne vil have ledningerne ført ned med et pænt finish.

Slem lugt i fodpanelerne, kan fjernes med lugtfjerner

Fodpaneler med plads til kabler som kabelskjuler – Man kan i dag få fodpaneler, som virker som kabelskjulere. Disse kommer i plastik, men kan også laves i træ. Systemet går simpelthen ud på at der er lavet plads til kabler inden i fodpanelet. Dette kan også være en måde at trække kabler på, hvis man vil undgå, at skulle fræse ud.

Håber dette har givet lidt inspiration til at få sat noget kabelskjuler op. Jeg lover det bliver meget pænere end kabelrod, men vigtigst af alt, så bliver det meget lettere at gøre rent med en kabelskjuler.