Kan man blive forelsket i en sexdukke

Det er måske ikke lige noget der sker for alle, men dermed kan man vel ikke udelukke at nogle bliver forelsket i en sexdukke.

Jeg kender faktisk personligt en person, der kunne være blevet en smule forelsket i hans nye sexdukke, han lige har købt. Det er altså ikke utænkeligt. Og med de nye ultra realistiske sexdukker, så er det også svært at forestille sig, hvordan der ikke kunne være bare én eller en lille gruppe, som endte med at blive netop forelsket. Måske bare tilpas vilde og glade for dem, at det kunne kategoriseres som en form for kærlighed.

sexdukke med store bryster

Sexdukke til mænd

For det er måske også et andet springende punkt i forhold til det stillede spørgsmål. Er det overhoved muligt, at forelske sig på samme måde i noget produceret, som ikke er ’menneskeligt’. Igen er det omvendt svært at definere det menneskelige.

Er det at vi lever og ånder, og med en robot hjerne inde i sexdukken, så kunne den vel ånde på samme måde. Tænke på lignende måde. Ja endda leve til en vis forstand. Med den nuværende teknologi og de forsøg vi har set på livagtige sexdukker, så er vi stadig et stykke fra, indrømmet. Men er det så svært at forestille sig, at der ikke går mange år endnu, før det både er 100% muligt og også endda legitimt.

realistisk sexdukke

For der er altså også personer som åbent, selv på tv, har stået frem og erklæret deres kærlighed til en silikone dukke.

Manden på fyn med en realistisk sexdukke

Du kan bare tage manden på fyn på +60 år, der åbent indrømmede, at han elskede sin sexdukke. Igen lidt svært at finde ud af, om det er i elskede, som man kan elske en bamse, eller som man kan elske en partner og en kone eller mand.

Ikke desto mindre tegner han eksemplet op for, at der hvertfald kan opstå en form for kærlighed. Om den er begrænset af det faktum, at det man elsker som ikke er menneskeligt ikke kan elskes på ligefod som et andet menneske er så spørgsmålet. Men elske kunne han – ifølge ham selv.

sexdukker

Kritikere ville måske mene, at det er umuligt, fordi kærlighed er forbeholdt en intersubjektiv forbindelse mellem to mennesker. Første modargmument til det er dog, at du godt kan elske nogen/nogen der ikke nødvendigvis elsker dig tilbage. Ergo er det altså ikke per definition nødvendigvis intersubjektivt. Men netop kun subjektivt.

Sådan rengør du sexdukker

Hvis det altså er udelukkende subjektivt. Det skal ikke være gengældt, så er der vel rig mulighed for at et subjekt/individ udelukkende selv kan afgøre – blot ved at erklære det, som den fynske mand gjorde – om man elsker noget bestemt. I dette tilfælde en sexdukke.

Måske det kan lyde en smule mærkeligt, men hvis kærlighed pr. definition er subjektivt, og ikke intersubjektivt. Så er der vel intet der begrænser den fynske man. Her kunne kritikkere så igen træde ind med et argument omkring, at han blot erklærer det, men ikke føler det eller oprigtigt er forelsket inderst inde. Ja måske endda at manden er sindslidende.

Først og fremmest er argumentet vel i sig selv vagt. Hvis påstanden blot er, at individer der har en holdning eller en følelse som ikke er i overensstemmelse med en almen forståelse af vores muligheder for følelser, at denne person så er sindslidende. Det er vil lidt et argument der binder os til samme u-progressive sted i vores historie. Vi er bundet af, hvordan det var. Med det argument skulle vi begrænse alt udvikling, med et argument om, at sådan var/er det. Vi troede også at jorden er flad, indtil vi ikke troede det længere.

Kritikkere tror, at man ikke kan elske en sexdukke, indtil man så godt kan.

Kilde: http://sex-dukke.dk/