Hvad er iværksætter ydelse?

Har du hørt om iværksætter ydelse før? I denne artikel vil vi give en hurtig forklaring af dette samt give dig gode råd om, hvordan du kan få ekstra større i dit eventyr som begyndende iværksætter. Læs med her hvis det lyder interessant og relevant for din situation. Det vil ikke tage mange minutter.

Iværksætter ydelse – hvad er det?

Iværksætter ydelse var noget som man kunne få tilbudt før i tiden, hvis man var iværksætter. Det var en bestemt ydelse man kunne søge om, som kunne gøre det en smule nemmere i den første hårde start som iværksætter, hvor der ofte er en masse udgifter.

I dag findes denne ydelse desværre ikke længere. Men selvom du ikke kan benytte dig af iværksætterydelsen længere, så er der stadig gode vilkår for hjælp som iværksætter. Læs videre i denne artikel for at lære lidt mere om dine muligheder.

Masser af gratis information at finde på nettet

Der er masser af gratis information at finde på nettet, som kan være en støtte for dig her i begyndelsen af dit iværksætteri. Du kan blandt andet tage et kig på https://jysktidende.dk/ og lignende hjemmesider. Her vil du af og til kunne finde nogle informative videoer om f.eks. virksomhedsøkonomi og andre relevante emner.

Det kan også være en god ide at finde frem til hjemmesider og blogge, som er administreret af andre iværksættere. På disse kan du ofte lære rigtig meget om hvad det vil sige at være iværksættere og relaterede emner til dette.

Nogle gange kan du også finde gode videoer, hvilket er meget rart for den mere visuelle læringsstil. Det er godt for dig som har brug for at kigge på noget, imens du lærer.

Kommunen kan også hjælpe

Selvom en iværksætter ydelse ikke længere eksisterer, så kan du stadig få hjælp af det offentlige. Langt de fleste kommuner rundt omkring i landet har forskellige forløb eller endda lokale ydelser og fonde, som man kan søge om som nyopstartet iværksætter. Dette er en kæmpe service og så absolut noget du bør være opmærksom på.

Hver dog opmærksom på at det ikke er alle kommuner der kører med de samme ydelser. Og du kan også være uheldig at lige præcis din kommune ikke har nogle gode tilbud for dig at benytte.

Det kan virke frustrerende og ofte er der ikke mulighed for at søge hjælp udenfor den kommune, som man bor i. Kommunerne vil nemlig kun investere i de iværksættere der bor lokalt i kommunen, da det kan komme kommunen til gavn på længere sigt.

Du kan eventuelt overveje at få en forretningspartner, som bor i en anden kommune. Hvis denne kommune har gode tilbud på diverse ydelser og andre services for iværksættere, så kan det være en god løsning.

Ofte vil de andre services som kommunen kan tilbyde bestå af diverse kurser og samtaler med økonomer. Der er mange ting man skal til at lære, når man lige er startet op som iværksætter. Det er derfor umådeligt rart at man har kommunen ved siden af sig, som kan guide en igennem nogle af tingene.