G-vibe det perfekte legetøj til kvinder

Nu er det perfekte legetøj til kvinder endelig kommet på markedet. Den nye G-vibe fra Fun Toys er designet til at kunne tilpasse sig enhver kvindes anatomi. Alle produkterne fra Fun Toys er designet i England og lavet i Kina.

Allerede inden man åbner kassen ved man, at her er der tænkt over tingene og det er da også tydeligt at det er noget der henvender sig til kvinder. Selve pakken oser af sex, uden at være vulgært med billeder af halvnøgne kvinder som vrider sig i vilde orgasmer. Nej tvært imod.. på den ene side er der et billede af G-viben og på den anden side et billede af en fin elegant blomst, der leder tankerne hen på det smukke og sensuelle ved kvindens skød. Du kan læse mere om det skønne sexlegetøj til kvinder på: https://eroti.dk/

Form og materiale G-vibe

G-vibe er lavet af medicinsk silikone, hvilket gør den 100 % allergivenligt. De skriver at den er vandafvisende og nem at rengøre, så den er desværre ikke 100 % vandtæt, hvilket nok er et lille minus for mig. Hvad der til gengæld er et plus er, at den er genopladelig så man skal ikke bøvle med batterier, der lige pludselig ikke virker længere. Den oplades gennem en USB-port, hvilket jeg ikke har set før men i dag har alle jo, mere eller mindre, adgang til en USB-port. De reklamerer med at den kan holde op til 4 timer på en fuld opladning og efter mine beregninger passer det vist meget godt.

Formen er ikke just det man forbinder med sexlegetøj, men det er også kommet mere og mere frem, at sexlegetøj helst ikke skal ligne det det er. Det ligner faktisk en almindelig vibrator som nogen har skåret halvt igennem således at der kommer to splittet ender. De to ender vender væk fra hinanden, men da materialet er så fleksibelt kan enderne nemt samles, når den skal føres ind i skeden. Der sidder en motor i begge ender, som gør at vibratoren virkelig føles kraftig og så er den dejlig lydsvag. Den har 6 forskellige programmer som kan køres med ca. ti forskellige hastigheder, på hvert program. Knapperne er placeret ved ”håndtaget” som er et hul, hvor der er plads til at stikke et par finger ind og holde fast. Jeg synes faktisk at det var overraskende nemt, at håndtere knapperne og det blev på intet tidspunkt besværligt at skifte program, i kampens hede.

Brug og anvendelse af G-vibe

Jeg tror faktisk at G-Vibe er det første stykke legetøj jeg har prøvet, hvor der hører en brugermanuel med. Manuellen består af otte forskellige tegninger som giver nogle forslag til hvad man kan bruge G-Vibe til. Jeg startede med at prøve den som klitoris stimulation og her synes jeg faktisk at jeg har andet legetøj som passer sig bedre til det, men det er nok smag og behag. Derimod hvis man lader den ene ende blive ude på klitoris og den anden oppe i skeden giver det en rimelig god effekt. Måden den for mig virker bedst, er når begge ender bliver ført op. Det føles som om at den fylder mig helt ud, uden at det på nogen måde at udvider min skede. Når den er ført op på plads spreder enderne sig ud, således at de stimulerer på begge sider af vagina. Min kæreste, som var med under testningen, blev yderst begejstret for denne funktion da det giver ham mulighed for at g-punkt stimulering mig, uden at han får ondt i sine fingre.

Den har faktisk flere funktioner som egner sig godt til par. Vi prøvede nogle af de forskellige forslag vist på tegningerne der følger med. Det var min kærestes første oplevelse med en vibrator og det var vist ikke sidste gang. Det eneste på tegningen som ikke virkede for mig var at man skulle kunne, med de to ender, pirre begge brystvorter på samme tid. Jeg ved ikke om det er fordi at mine bryster sidder forkert men det virkede i hvert fald ikke for mig, om ikke andet fik vi da et godt grin ud af forsøget.

Konklusion

Alt i alt synes jeg at denne G-Vibe er et fantastisk stykke sexlegetøj, både til når jeg vil lege med mig selv og når jeg er sammen med min kæreste. Jeg kan virkelig godt lide at den har så mange forskellige funktions muligheder, det er nemlig med til at gøre, at det er sexlegetøj jeg ikke så hurtig bliver træt af at lege med. Den kraftige motor og de mange programmer er med til at gøre at dette er et sexlegetøj for de fleste, både til dem som skal have kraft bag og til dem som er yderst følsomme. For mig er det meget individuelt om et stykke sexlegetøj er godt eller skidt da vi alle jo er forskellige men lige præcis G-vibe tror jeg passer til de fleste. Jeg vil varmt anbefale denne G-Vibe til alle som er glad for sexlegetøj og som ved at forandring fryder.