Fiber Craft: Den nye måde at skabe kunst på

Der er så mange grunde til at elske fiberhåndværk! De er en fantastisk måde at bruge stofrester på, de er relativt billige at komme i gang med, og de er en god måde at slappe af og stresse af på. Derudover er slutresultaterne ofte smukke og nyttige ting!Når vi begynder et nyt år, tænkte jeg, at det ville være sjovt at tage et kig tilbage på nogle af mine yndlings fiberhåndværksprojekter fra 2013. Her er de 10 mest populære indlæg fra sidste år: 10. Sådan laver du et fleece-tæppe til din hund Jeg elsker denne idé, og det er jeg sikker på, at mange af jer også gør! Dette er et fantastisk projekt for dem, der ønsker at gøre deres hunde til noget særligt, men ikke har meget tid til at lægge i det.

Vi introducerer filcolana garn: det fineste uldgarn i verden

Filcolana garn er et luksuriøst garn lavet af den fineste merinould. Den fås i en lang række farver, og den er perfekt til at strikke eller hækle sjaler, wraps og andre sarte stykker. Det færdige projekt vil helt sikkert være et værdsat arvestykke. Fiberindhold: 100 % merinould Ydelse/vægt: 400 m (56 g) Måler: Let fingervægt. 28 masker til 10 cm (4) over St. St. På US 1-25 (225-30 mm).Foreslået pindestørrelse: US 2-3 (25-325 mm). Pleje: Håndvask, tør flad En pris, der er svær at tro for så smukt et garn. Jeg arbejder på noget Noro med det her nu. Jeg vender tilbage med mere, når jeg har haft mulighed for at bruge det. 5 ud af 5 stjerner. 5 ud af 5 stjerner Allison Jeg er helt vild med dette garn. Jeg lavede en kappe med det og det blev vidunderligt.

Slut på garnudsalg: Lager op på dine yndlingsfarver!

Hvis du er en strikker eller hækler, så ved du, at garnender kan være en rigtig smerte. De er ofte svære at væve ind i, og de kan nemt komme til at fortryde. Derfor er jeg glad for at kunne annoncere vores garnendeudsalg! Der er nu 50% rabat på alle garnender!
Dette er en god mulighed for at få fat i nogle af dine yndlingsfarver eller prøve en ny type garn. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, er du sikker på at finde den perfekte garnende til dit næste projekt.
Så vent ikke længere! Besøg vores hjemmeside i dag og drag fordel af dette fantastiske udsalg. Slenderman skræmmende seværdige Slenderman er en amerikansk gyserfilm fra 2018 instrueret af Sylvain White og skrevet af David Birke, baseret på internet-folkelegenden af samme navn. I filmen har Joey King, JuliaGoldani Telles, Jaz Sinclair, Annalise Basso, John Gallagher Jr.

5 Fiber Craft Idéer til at prøve derhjemme

Fiberhåndværk er en fantastisk måde at slappe af og lindre stress på. De er også en fantastisk måde at få dine kreative safter til at flyde på. Der er så mange forskellige fiberhåndværk at vælge imellem, at der helt sikkert er en, du vil elske. Nogle af de mest populære fiberhåndværk omfatter quiltning, strikning og hækling. Quiltning er vokset i popularitet i løbet af de sidste par år, hvor mange mennesker tager den givende hobby op. Dyner er gode til at dekorere, bruges som sengetøj og til at varme op under kølige vinternætter. Quilts er lavet af alle slags forskellige stof og materialer, og du kan vælge en stil, der passer til din personlighed. Strikning er også meget populær blandt håndværkere. Der er en endeløs række af projekter, som du kan lave med strikkepinde. Du kan skabe varer til dig selv og familien, eller du kan sælge dem for at tjene penge.

Strik er ikke kun for bedstemor!

Strikning er en fantastisk måde at slappe af og stresse af. Det er også en meget produktiv hobby, der kan føre til nogle fantastiske færdige projekter. Strikning er en fantastisk måde at komme i kontakt med andre mennesker, der deler din interesse, og det er en fantastisk måde at tilbringe tid med venner og familie. Hvis du ikke er sikker på, om strikning er noget for dig, er der ingen bedre måde at finde ud af end at prøve det. Vi har mange ressourcer her hos AllFreeKnitting, som vil hjælpe dig med at lære at strikke, og nogle af vores projekter er endda designet til begyndere. Vi har samlet de bedste begynderstrikkeopskrifter lige her på siden, så du kan komme i gang med det samme! Begynderstrikkeopskrifter: Gratis strikkeopskrifter for begyndere Disse gratis begynderstrikkeopskrifter er fantastiske til alle, der lige skal lære at strikke, eller for alle, der ønsker at prøve et par nye teknikker.

Mayflower Garn: Et nyt twist på en gammel favorit

Mayflower garn er et fantastisk garnfirma, der skaber højkvalitetsgarn til strikkere og hæklere rundt om i verden. Deres garn er lavet af naturlige fibre og er perfekte til ethvert projekt. Deres kundeservice er fantastisk, og deres produkter er i top. Jeg anbefaler stærkt Mayflower-garn til alle, der leder efter en fantastisk garnoplevelse. Mayflower-garn sendte mig et par nøgler af deres garn til anmeldelse. Jeg valgte deres mest populære garn, Merino Worsted Weight. Dette er en smuk uld/alpaca blanding, der giver et blødt, slidstærkt garn perfekt til ethvert projekt. Jeg besluttede at lave mit eget mønster til dette projekt, og jeg er glad for, hvordan det blev. Dette mønster fungerer ret hurtigt, og det er sjovt at sammensætte.