Penis pumper: Brug, resultater og hvor du køber dem

 

I dette indlæg skal vi snakke udelukkende omkring penis pumper. Vi skal finde svaret på flere spørgsmål i har stillet os. Først og fremmest er det vigtigt at vi finder ud af om penis pumper virker? Får man en større penis af dem? Dernæst skal vi snakke om, hvordan man bedst/korrekt bruger en penispumpe. Det vil du senere finde ud af er vigtigt for de resultater du kan forvente.

Afslutningsvist vil vi introducere jer til, hvor i køber dem diskret og billigt. Vigtigst af alt, hvor i køber de penispumper der rent faktisk fungerer. Og ikke dem der bare lover guld og grønne skove, men aldrig leverer resultater. Det vigtigste er, at du oplever at få en større penis – men også at du rent faktisk får det.

 

Sådan bruger du en penis pumpe korrekt

Vi kommer til at dele denne op i et par sektioner. Faktisk bare 2. Den første kommer til at være en helt basal brugs guide til din nye penis pumpe (eller måske fremtidige, hvis du stadig er i overvejelser). Dernæst kommer vi til at afsløre et par skræmmende gode teknikker du kan benytte med en penis pumpe – som helt sikkert tager dit pumperi til næste niveau.

Først dog til guiden til penis pumer for begynderen.

 

Begynderguide til pumpning af din penis

Vi kommer til at tage den helt step-by-step format. Så vi får alle med. Er du allerede erfaren, er dette nok ikke så meget for dig. Omvendt kunne det være du manglede et par basale kundskaber og lige havde brug for at få fundamentet ordentligt på plads. Man ved aldrig. Til dig, der dog har ingen idé – lad os komme i gang med at introducere dig til korrekt brug af en penis pumpe:

  1. Indfør din eregerede penis. Det er vigtigt din penis er fuldstændig stiv når du stikker den ind i penis pumpen. Hvis du bruger den til at få rejsning, kan der dog være undtagelser. Som udgangspunkt skal du dog være opstemt.
  2. Lad bunden ramme bunden. Det er vigtigt du sørger for at bunden af penispumpen er i kontak med din krop (bækkenområdet og “maven”). Derudover skal du sikre dig at luft ikke kan undslippe under neden. Bøj dig eventuelt forover og kontroller bagved. Ellers kan du få din partner til at godkende den tætte lukning.
  3. Pump pump pump. Nu skal du til det sjove. Du skal sørge for at pumpe luften ud. Dermed skaber du et undertryk i pumpen. Alt efter modellen sker det med onani-bevægelser eller ved at bruge den medfølgende pumpe. Den kan både være elektronisk eller manuel.
  4. Hold øje med undertrykket. Hold gerne løbende øje med undertrykket i penis pumpen. Sådan sikrer du dig bedst et stabilt undertryk. Undertrykket er det der giver den ønskede effekt – så hold styr på det som din nr. 1 prioritet. Undervejs kan du justere det undertryk der er i pumpen.
  5. Efter du har pumpet. Når du er færdige med at pumpe skal du som udgangspunkt give din penis en velfortjent pause. Nogle anbefaler dog massage af penis. Det gør de fordi det øjensynligt skulle øge blodtilførslen rundt i penis og sikre at ingen område går blodfrit. Der er snak om det kan ske, når man på den måde udvider ens penis med et undertryk.

Det var en korte men grundige og ikke mindst basale guide til, hvordan du trygt og korrekt benytter en penis pumpe. I næste underafsnit skal vi til det spændende. Hvis du sidder og halvsover fordi du er ekspert så kan du godt vågne op igen din tyr. Her kommer nogle tricks til din penis pumpe du sent glemmer.

 

Tricks til den øvede

Som lovet, her leveret. Nu kommer de frække og øvede tricks til penispumpe-eksperten. Du vil måske opleve, at nogle af tipsene ikke lige er dig, mens andre falder lige i din smag. Et eller flere tricks du bare ikke kan lade være med at bruge. Vi ved det er 110% subjektivt når det kommer til disse tricks.

Så tag dem du kan bruge til dig og smid resten ud – de kommer heller ikke på sigt til at virke for dig:

  1. Shake-it: Du havde måske ikke lige tænkt på det selv – men shit en effekt. Prøv at ryste pumpen mens penis er indført. Det påvirker vildt, hvordan undertrykket føles på den penis og kan give sindssyge effekter og følelser. Denne teknik er også perfekt, hvis du er ved at miste din rejsning. Husk – som i den basale guide beskrev – at det er vigtigt du har en 100% erigeret penis gennem hele sessionen. Kommer det bag på dig? Tilbage og læs den basale guide, nu.
  2. Pak dig varmt ind: Dette er en relativt simpel teknik, som dog kan vise sig mere end værdifuld for dig. Prøv at pak penis pumpen ind i et varmt håndklæde eller en mindre klud. Så skal du bare se/mærke løjer. Vær selvfølgelig opmærksom på ikke at bruge for varme objekter. Du kan også eksperimentere med kulde – det plejer dog at virke bedre med varme, for de fleste. Igen, alle er trods førnævnte forskellige – så prøv dig frem.
  3. Pulsering: Denne teknik har et hav af variationer. Det essentielle er, at du øndre trykket i intervaller. En god teknik kan være at du pumper undertrykket helt op, der hvor de næsten gør lidt ondt. Hvert 10 sekund frigøre du lidt tryk. Det gør du indtil trykket er halvdelen af det du startede på. Herfra pumper du helt op igen. Jeg tror du har fattet teknikken. Find gerne selv på nye gode intervaller. Skriv dem gerne i kommentarene til gavn for andre.
  4. Malkning: Nogle penis pumper har egentligt denne teknik “indbygget”. Det du gør her er egentligt at lave en onanerende bevægelse. Igen, har du en pumpe som skaber undertryk ved netop denne bevægelse er du lidt dårligere stillet. Men denne bevægelse vil øge blodcirkulationen i din penis, hvilket er vigtigt når den befinder sig i undertryk.

Nu til noget virkeligt spændende, virker en penis pumpe overhoved?