Hvordan man laver en professionel hjemmeside til virksomheden

At have en professionel hjemmeside er i dag et must for enhver virksomhed, der ønsker at være synlig på nettet. Men hvordan laver man egentlig en professionel hjemmeside? Det kræver ikke så meget, som mange tror. Her får du et par gode råd til, hvordan du kan lave en professionel hjemmeside til din virksomhed.

Anskaf et domæne og find det rette webhotel

Når man skal have sin egen hjemmeside, er det første man skal gøre at finde et domæne. Dette kan man gøre på en række forskellige hjemmesider, og det er typisk ikke særlig dyrt – ofte under 100 kroner om året. Når man har fundet sit domæne, skal man have det hostet et sted. Dette kan man også gøre på en række forskellige hjemmesider, som eksempelvis på Simply, som man også kan finde forskellige rabatkoder til. Find din Simply rabatkode her og få en endnu billigere webhostingaftale. Der ofte flere ting man skal være opmærksom på, når man skal vælge et webhotel. For eksempel hvor meget data har man brug for, loadinghastigheden for siden, og om hjemmesiden skal være lokal eller international.

Hvordan skal hjemmesiden se ud?

Når man skal have lavet en hjemmeside, er det vigtigt at have et overblik over, hvordan den skal se ud. Dette gælder både layoutet på siden, men også farverne der skal anvendes. Layoutet på siden er med til at give brugeren et overblik over sidens indhold, og det er derfor vigtigt at have styr på fra starten af. Når det kommer til farverne på siden, så er det vigtigt at tage stilling til, om man vil have en ensfarvet side eller måske en side med flere forskellige farver. Hvis man vælger at bruge flere forskellige farver, så er det vigtigt ikke at bruge for mange forskellige farver sammen – ellers kan det blive rodet og uoverskueligt.

Hvilke funktioner skal din hjemmeside have?

Der er mange ting, man skal overveje, når man skal have lavet en hjemmeside. For det første skal man overveje, hvilket formål hjemmesiden skal have. Skal den være en præsentationsside for virksomheden, eller er en webshop bedre? Når man har fundet ud af dette, skal man tænke over indholdet på siden – hvilke informationer vil du gerne dele med dine brugere? Og endeligt er det vigtigt at tænke over navigationen på siden – den skal være intuitiv og brugervenlig, så brugerne nemt kan finde rundt på siden.

En unik og professionel hjemmeside er med til at garantere flere kunder for virksomheden, og man kan finde en masse forskellige muligheder for hjælp online, både til design og opsætning af hjemmesiden.