Brug for flere opladere og kabler  

 

Brug for flere opladere og kabler  

Hvad er noget af det vigtigste man skal købe, når man får en ny telefon? Her har jeg en fuldstændig klar holdning, da jeg altid står og mangler strøm. Uanset hvilken telefon eller tablet man bruger, så burde man have mange opladere og kabler til rådighed i hjemmet, da man altid får brug for dem. Faktisk vil jeg sige, at man næsten er fuldstændig afhængig af dem, efter de giver liv til vores telefoner og tablets! Og vi ved alle hvor vigtige disse redskaber er for os. Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om, hvornår jeg sidst kunne komme igennem en hel dag uden at gøre brug af min telefon. Men disse værktøjer endda mere vigtige i disse dage. Hvorfor? Jamen, ligesom så meget andet, så bliver mit arbejde også påvirket af coronaen. Det startede med nedgang i hele min afdeling som følge af landsdækkende restriktioner, hvor flere af mine kollegaer blev sendt hjem. Desværre har denne situation også ført til at flere er blevet opsagt med tiden, da den danske økonomi stadig ikke præsterer som tidligere. Nu er jeg så heldig, at min stilling ikke blev opsagt mod min egen forventninger. Jeg blev dog derimod flyttet til mit eget hjem, da dette vil udgøre en mindre risiko for spredning af virus, hvilket egentlig har passet mig rigtig fint. På denne måde kommer jeg til at tilbringe mere tid med familie, mens jeg stadig får udført mit arbejde. Hvis vi lige vender tilbage til emnet om kabler og opladere, så bliver jeg helt i højere grad afhængige af denne type mobiltilbehør i fremtiden. Vi kender alle til det faktum, at vores mobiler og andre enheder bliver værre og værre i forhold til at holde strøm, hvorfor de så også skal have strøm hyppigere. Det er derfor vigtigt for mig at have flere kabler og opladere til rådighed i hjemmet. Her er der mest fokus på kabler, da disse bliver tit opbrugt hurtigere end opladere. Jeg har hertil læst en spændende blogindlæg vedrørende kabler, hvor der er meget fokus på at vælge de rigtige kabler, så man undgår uheld i hjemmet. Så jeg skal med garanti finde et par lækre kabler til min mobil.