5 gode idéer til når du keder dig

 

Vi kender alle de dage, hvor vi slet ikke ved, hvad vi skal lave. Hvis du har sådan en dag, hvor du keder dig, har du her fem idéer til, hvad du kan lave.

Ring til en gammel ven

Vi har alle de venner, som vi ikke får ringet til ofte nok. Hvis du har en gammel ven eller veninde, kan du jo bruge tiden på at ringe til ham eller hende. Det er altid hyggeligt at få en snak med en, som du ikke har snakket med længe. Det kan ovenikøbet være, at I ender ud i en kaffeaftale en dag.

Kærtegn dig selv

Hvis du keder dig, kan du også bruge tiden på at kærtegne og tilfredsstille dig selv. Hvis ikke det er noget, du er vant til, kan det virke grænseoverskridende. Men faktisk kan det være rigtig afslappende og afstressende. Hvis du har mod på det, kan du supplere med noget sexlegetøj fra Lovebuddy.dk, der kan gøre det lidt mere spændende. Du kan her finde en guide til, hvordan du finder det bedste sexlegetøj.

Bag en kage

Det kan lyde meget simpelt, men faktisk kan det være rigtig hyggeligt at bage en kage en eftermiddag. Du kan starte med at lede efter en opskrift på en kage, som du synes lyder lækker. Bagefter kan du tage ud og handle og derefter bage kagen. Kagen kan du jo altid nyde til en god film.

Mal dig selv noget kunst til væggene

Hvis du godt kan lide at være kreativ, kan du f.eks. sætte dig og male. Det kræver ikke særlig mange remedier, men til gengæld er det rigtig hyggeligt og afslappende. Hvis dine malerier bliver gode, kan du altid bruge dem som ny kunst på væggene. Hvis ikke, er det alligevel sjovt at sidde og være kreativ.

Tag i biografen med en god ven

Der er meget, der slår en tur i biografen med en god ven. Det er bare at ringe til en af dine venner og finde en film. Det er en perfekt løsning, hvis du sidder og keder dig en aften.